HEJDÅ!

HEJDÅ!
nu drar jagtill spanien,
hoppas på att överleva,
och kommer tillbaka i höst!


puss på allt&alla jag kommer sakna er!
bloggar där nere (k)

packar

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh

okej nu känns det som det är på riktigt.
shit jag kommer .


måndag

okej jag har en jätterolig idé. men jag kanske borde skriva om i lördags/söndags först. det var iaf fest och jag orkade visst inte skriva mer.

har nyss sovit 20 timmar i streck hehehe jag drömde om snö :O och juste jag vaknade. så va INGEN hemma, eller jo lollo men jag räknar inte henne. och jag fattade inte vart dom var så jag smsade min bror.

"vart är du :O?"
"skolan???"
"justfan hahahahhaa jag glömde det och ba vart fan är alla :O"
"faschinerande..."

idag ska jag nog bara till stan och fika med mathilda :)
ni kan få några bilder iaf!













lägger upp fler bilder sen.
puss.


lördag

hihiow
vaknade för ettagj sen av att mamma spelade nåt man inte ens kalla musik och att pappa DAMMSÖG. gulligt verkligen :)
aja, tror kusinerna och co. kommer inspringande här villken minut som helst så ska väl hjälpa mamma lite i köket. eller så ska jag måla naglarna. vi får se.

ikväll blire fest. och det blir sista festen den här sommaren.

så puss på det och puss på 30 grader i marbella (k)

och puss på elina också  :)

Lördag Kväll
mycket moln
Temp: 30 °C


fredag


längesen jag skrev nu men jag hade visst råkat klicka på arbeta offline-knappen så jag trodde internet va sönder :p HEHE tur att min bror är så smart!

idag har jag hämtat min väska som jag var så duktig och glömde i nåns bil :) pappa skjutsade mig till och med utan att klaga :o sen åkte vi och växlade pengar och sen till maxi och jag fick köpa godis. nu är vi hemma och jag funderar på om jag ska färga håret. känner för att härja också så ska nog ringa ewi och se om hon vill leka med mig lite senare :)
och nu är det faktiskt bara 5 dagar kvar tills jag och elina åker till spanien i 5 veckor! sjukt sorgligt att lämna allt och alla kommer det bli. hoppas jag överlever ffs!

nu kom min kära hund med en sko i munnen. jag ska nog be henne att gå och lägga tillbaka den :) lägger in några bilder från veckan också :p

puss&hej













måndag

god morgon!
kom hem på morgonen igår, kommer inte ihåg att jag somnade ute men var lite brun när jag vaknade iaf :)) vaknade typ vid sex, gick ut och somnade hos eve vid tolv igen haha inte så intressant..

idag har jag bara kollat på nikelodeon med eve och kajsa och sen följde jag med eve till bussen för hon skulle åka och shoppa med sin farmor :p kom nyss in och är själv hemma vilket är underbart!

pratade nyss med simme så ska dit snart och fixa lite med jobbet vi ska ha i höst :) men först ska jag dricka vatten. och juste, googla svininfluensan för att vara säker på att eve inte har den. tjejen är S J U K :o

aja ha en bra dag!
xoxo


fredag


blev grönan igår. åkte tilt villket var hemskt. och tro det eller ej så failade vi inte på hela dagen :O förutom när min klänning blåste upp i lustiga huset framför hela gröna lund. MEN sen åker  såklart bussjäveln förbi oss så vi blir fast i stockholm. (lita aldrig på swedbus) det var ju jättekul men vi hann med sista tåget till västerås plus fort-som-fan-te iaf :) inga bilder som vanligt eftersom kameror inte är min grej att hålla reda på.

nu har vi solat men klart att solen gick i moln då :) ellinor sitter brevid mig och tror hon kan  baka blåbärspaj. det kan hon inte! vi har mjöl  i hela köket och det känns bra att det för en gångs skull inte är mitt fel!

btw så tror jag att jag fick en dödlig dos av mygggift under mygginvasionen i vad . inte okej!



cooltjej.com



:)))))))))

nu ska jag hjälpa elli
PUSS

tisdag

igår:
mygginvasion vid badet AKTA MYGGBETTEN -.-
vi chillade vid badet med massa. drack te, ellinors farmors mirakeltablett gjorde mig frisk, nattmat klockan 5
that´s how we do it in what, what?


ganska roliga nattliga kommentarer, det gillar vi!

idag:
vaknade av att ellinor är borta, precis som min mobil :o
senare ska vi göra en busig sak som är hemlig.

xoxo!

måndag

nu har jag fjäskat tillräckligt och fått välbehövda pengar!
det var jobbigare än jag kunde ana att städa bilen och muffinsarna blev lite brända villket gjordde att brandvarnaren började tjuta och min bror vaknade. på fel sida tyvär. men det vare värt!

(btw. min pappa gillade muffinsarna iaf!)

nu har jag packat min väska och drar från kärsta igen. för det är nog som min pappa säger-jag är snällast när jag inte är hemma :) den här gången blir det ellinor, grönan, sommarkrysset och festa såklart. som min mamma sa innan jag åkte till ellinor "nu SVARAR du när jag ringer och nåde dig om du har snott spriten igen!" liksom vadå? sånt gör ju inte jag. skönt att min pappa chillar och ber mig hälsa lantisen iaf!

HAHAHAH
puss



söndag

hemma igen och längtar tills jag ska flytta till underbara göteborg :)))
blev inte så mkt bilder eftersom det är risk för att min kamera aldrig kommer tillbaka och jag tar ut den ur huset... och mobilkamera vet vi inte vad det är !

mamma har bakat äcklig cheescake som smakade citron, hon har nån släkting här och han vetni, han hade en galen jävla tupp och blablabla tror ni inte tuppen gillade att kolla på teve också eller?  jo klart det gjorde det! som tur var slutade jag lyssna någonstans vid allsång på skansen.

och min bror är osocialast i världen, så jag var bara tvungen att hälla ut hans cola i hans säng, thats life!

aja trött tjej iaf. ska sno mammas nagellack och sätta mig i soffan och kolla på nån repris, sen måste jag städa så jag får pengar till gröna lund i veckan!

take care


RSS 2.0