GOSIP GIRL!!!!!!!

omg omg omg omg alla som såg gossip girl igår!!!!!!!!!!! blev så upprörd så jag råkade få en kallsup när jag skulle dricka vatten, plus att jag oroade mig för chuck hela natten.. hur ska jag överleva tills nästa säsong?? (HAHA freak)
på tal om att överleva så överlevde jag iaf dagens tester (tack gud) glömde mobilen så satt och pillade bort allt mitt nagellack medans jag väntade på bussen, kom typ fem styckna och frågade efter vägbeskrivningar bussnummer osv? ser jag ut som nån jävla turistguide eller?
kom iaf nys in jag och petro har suttit i kärstas sooool och rökt, mysigt! nu ska vi ha hårinpackning och baka chokladbollar!
hare bra ikvälllllll pusssssis


morsdag

babyface! tågkonduktören igår trodde jag var under 16... menmen fick åka gratis iallafall!
har vart och ute och solat med simone och kom nyss hem och fick se mamma kämpa med att få lollo att ge tillbaka hennes tröja...det är dok jävligt svårt eftersom hon bara släpper den när man säger ett speciellt ord (som bara jag vet eftersom jag har tränat henne till detta) mamma vart nog skapligt förvånad när jag bara knäppte med fingrarna och hunden kommer travandes med tröjan och släpper den rakt i mina händer ;) helt underbart! nu ska jag ta och byta om och sen åka och träna , ikväll kommer petra och stannar hela vecka tror jag. har ett jävla prov också... eller nej jag har fyra... AJA cheerdräkten väntar!
blöt
jävla
kyss

trötttttt

tjaaaaaaaa
spårad galen kväll igår,kom hem vid fem och sov till 9! fixade mig och har vart i Stockholm hela dagen. underbart att det kommer en jävla parad med tio tusen trummor och spelar och skriker sönder mitt huvud just idag, jätteskönt verkligen! men har haft en jätterolig och övertrött härjig dag iaf ;) mamma hämtade mig och simone på centralen sen åkte vi och handlade tur att mamma har oss och våra skills annars hade  hon aldrig klarat sig!
har faktiskt köpt choklad och en ros till min mamma eftersom det är mors dag imorgon! konstigt med takne på att vi 2 inte gör annat än bråkar, men känner mig supersnälll!!
nu är jag hemma och är gråt-trött haha! så ska ta med mig chipsen och mobilen och somna framför satc innan det spårar!
pusssssss

19.38

hej babys
har precis kommit hem från träningen i vasaparken.
det har kommit ett till cheerlag i västerås som jag ogillar skapt. tur att dom är så dåliga då :D:D
har typ brytit varenda nagel så är lite sur men jag har iallafall lyckats städat ihop 200 kronor idag! faktiskt inte sett ett enda sex and the city avsnitt men inte pluggat det minsta heller... (btw så har den nya sex and the city filmen premiär idag!!!!!!!!!!!!!!!)
tänkte kila ut och röka men nu ser jag att det har börjar regna igen :(:():( fan också! sen har jag klädkris tills imorgon.. har redan använt alla mina festkläder för många gånger så det får bli nåt ofestligt hehehe
aja nu förtjänar jag lite satc ;D;D
puss&krammmm

unusual

hejsaaaaan
har precis kommit hem från träningen. sträckte mig :) härligt.
idag skule jag lämna tillbaka ett par skor till en kompis, men hon var inte hemma och jag orkade verkligen inte gå tillbaka senare så jag ringde på hos grannen och frågade om jag fick lämna dom där så hon kunde hämta dom  hahahahahhaha kan ju säga att tanten som bodde där blev skapligt chockad när det kommer en blond liten galen brud i cheerleading dräkt och lägger in ett par skor? (välkommen till min värld)
imorgon är jag ledig igen så funderar på om jag kanske skulle göra lite sånt där onödigt trams som jag måste. typ som att
träna
plugga
plugga
plugga
städa
och kanske undvika
sex and the city
snokandet på facebook
nagellacksmålning
dagdrömmning?
SMSANDET
timräknandet till helgen
frågan är hur det kommer gå med den saken :) känner jag mig själv rätt slutar det nog med ett halvt men tappert försök till städning, en lååååååångsam promenad med alldeles för mycket smsande och en söndertuggad penna och pluggpapper med klotter överallt. och innan klockan fem kan jag sätta mitt nya armband på att jag kommer sitta i soffan med nagellacket datan mobilen och tvserierna... och just det! dagdrömma!
sweet dreams

praktik

godmorgon mina älsklingar,
jag sitter här och äter vattenmelon, ska snart till praktiken :) slutar redan klockan ett idag eftersom det är elevråd :D:D:DD yeyeye. har en klipp och ljufärgskund så ska skynda mg med henne så jag hinner göra lite fönvågor (hjärta<3) innan vi drar till spicey.
men ska kolla lite på SATC innan jag åker :)
ha en bra dag"
hahaha!

i can´t stop the rain from falling

godkväll :)
regnet slutade tillslut så det blev efterlängtad rökpause och promenad ute med mina babes !
har härjat bort en del kalorier förhoppningsvis!
har precis kommit hem från ewe och är dödligt trött nu alltså.
elina ringde nyss och var allergisk så tog en tripp till medicinskåpet och fixade lite piller som jag ska lura i henne imorgon :)
har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon och känner att det kommer bli en klassisk försovning igen så måste klura ut nåt som får upp mig, funderar på att gömma larmet men den är så uttjatad. ska klura på nåt bättre och glo på 2 avsnitt av SATC !
ni får ha en mysig kväll och sova så gott :)
pussis

BLÄ

OMG MIN HUND HAR SLICKAT PÅ MIN CHOKLAD OCH JAG TRODDE DEN HADE SMÄLT I SOLEN!!!!!!
EEUUWW NU HAR JAG REDAN ÄTIT HALVA.........
kan tillägga att den hunden är VIDRIG!

hold your head high gorgeous, they will kill to see you fall

*

reeeeggnn

tack alla vädergudar för den inställda friluftsdagen!
dock sved det ju LITE att jag redan hade gått upp när vi fick reda på det. men med min tur hade man väl knappast väntat sig nåt annat!
det ööösregnar fortfarande och jag sitter i min säng med mina kuddar och gör ingenting framför datan! ska kolla vädret nu och hoppas att det blir bra till helgen iaf.
sen ska jag nog göra te och se massa avsnitt av sex and the city! konstigt nog glömde jag visst bort både naturuppgiften och svenskaprovet. skönt då slipper jag ha ångest över att jag borde gjort det istället :D får se om jag åker till matilda och emmelie eller om jag stannar här och väntar på att ewsan ska komma hem senare.
ha en mysig dag i regnet!
puss


nej mamma...

... ingen har fimpat mig på armen
... jag har inte trillat och fått blåmärken överallt
... jag har inte tappat bort nånting
... och jag har inte snott nån cykel!
och JA mamma, vi hade roligt.

tagg

tjaaaa
somnade 4 och vaknade 9? trött.
men har faktiskt klippt hela våran gräsmatta för en hundring och samtidigt blivit lite brun!
ska strax duscha och följa med mami och handla tills imorgon när släkten kommer,
men första ska jag googla gifttagg för jag har nått i mitt finger som har alla symptom på det!
kysss

åh

så jävla irriterande dag!

för det första är jag så trött så jag inte uppfattar vad folk säger
för det andra har nån ätit upp allt som innehåller socker i dehär huset
för det tredje gick det dåligt på praktiken
för det fjärde vill jag ha massa kläder men har inga pengar
för det femte kommer alla storlekar ta slut innan jag får pengar
för det sjätte har jag inget sommarjobb
för det sjunde kör dom repriser på halv åtta hos mig
för det åttonde fick ja en färgfläck på min tröja
för det nionde är mitt hår asfult
....
för det trehundrasjuttiofemte måste jag städa nu om jag ska ha råd att festa hela helgen
sen ska jag fan sova!
blöt kyss hoppas på en bättre dag imorgon

sweet 18

hej bloggenn :D
IDAG FYLLER JAG 18  LALALLALALA
bäässssstttt
igår var tjejerna här och grillade och käkade B&J! mysigt och underbart väder! imorse blev vi väckta av mina presenter och sen en lååååååång dag i skolan. efter skolan åkte jag elini ullis och rossy hem till elina och snackade lite, åkte hem med 6bussen och har dött av huvudvärk i 2 timmar (samt ätit massa tårta) nu ska jag och bästa ewe ut och röka vattenpipa och sen sover hon här :)
ha en jättemysig kväll och pusssssssss !

valborg!

eftersom det äntligen funkar att lägga upp bilder så lägger jag upp några från valborg också! hade dock inte med kameran hela kvällen men!
nu orkar jag inga flerrrrrrrrrr pussissss :*

gamla bilder!

hittade en mapp med gamla bilder HAHA!
2009
2009
2008
2008
2007
2007
2007

söndag

god morgon!
vaknade nyss och såg att vi var tvungna att baka till uppvisningen idag .......... så måste göra det
(hoppas inte huset brinner upp)
lite cheerbilder!
pusss

otecknisk

vettefan hur te(c)knisk stavas? hm jag är iallfafall klar nu (eller jag har tröttnat), blev liiiiite bättre iaf !
superhögtoffs och nu ska jag fortsätta sola :D

SOL!

åååååhhh äntligen sol :D:D:D jag orkar inte skriva nåt eller lägga upp några jävla bilder på denhär galet fula bloggen ! ska nog ta med datan ut i solen och fixa den... ja det ska jag! sen blire partyy i think!

kyss

...

inge vidare kväll igår va!

- vet du hur många ton mitt huvud väger?
- nej men jag hoppas det väger mycket.


lördag

hejsan!
igår gjorde jag absolut ingenting efter praktiken! var sjuk som fan men idag äre bättre. tror jag råkade ta en överdos av allergitabletterna så jag fick feber. man kan säga att mobilen gjorde min kväll ;) har naturprov på tisdag (som jag skulle gjort förra tisdagen) så hade tänkt plugga hela dagen idag. tyvär blev det stan en stund ändå men jag hoppade skallberget trots flitigt tjatande! duktigt av mig känner jag.

nu ska jag sätta på mig plychbyxorna och min brors fem storlekar förstora adidas tröja, sen ska jag lägga allt som är på mitt skrivbord under sängen (kallar det snabb-städning) och börja plugga!

ni får ha en jättetrevlig kväll och förhoppningsvis roligare än min!
pussss


21.33

hejsan!
kom nyss in och trillade in i duschen. hade sveriges jobbigaste irriterande färg idag och höll på att dö. men det gjorde jag inte! efter skolan blev det stan med mattis och slösa pengar, sen donken och sen hem. borde kanske träna eftersom jag köpte en ny bikini idag men jag tror jag hoppar det liiite till. har faktiskt ett prov att plugga till. skolan före fåfänga right? det tragiska är att jag inte tänker plugga heller.

imorgon blir det en dryg stressig dag på salongen och i helgen måste jag göra tråkiga saker. gud vad jag klagar haha! ska tatuera mig imorgon också det är nåt bra ;)

cyaa , kyss


21.48

hej :)
tänk att jag överlevde dagen va!
hör pappa disskutera med mamma om jag ska få en ny laptop eller inte. chansar på att jag kommer de!
kom hem vid 7 och har klippt torren och pappa, duschade nyss och funderar på om jag ska ta en promenad och en cigg innan jag börjar plugga naturen. eller om jag bara ska skita i alla tre och sova?

denhär bloggen är så galet jävla ful också måste jag säga haha! tyvär har jag inte tid att fixa den för med min hjärnkapacitet lär det ta minst 2 dagar.

ciao?


onsdag

åhhhhhhh
är sjukt deprimerad och arg och jag vill bara ligga kvar i sängen hela dagen.
men nejdå idag ska jag leka trevlig och glad på praktiken fast jag känner mig som sveriges elakaste tjej (kan stämma litegrann)
dessutom är  jag nära att strypa lollo som är så galet ouppfostrad så det finns inte!!!
jaja ska färga håret sola och träna idag, och imorgon tänkter jag köpa nytt smink. då borde det kännas bättre :)

...och nej jag fick inte lära mig att man har stor bokstav efter punkt i ettan!
då vet ni.

fråga mig inte varför texten blev så stor jag tror jag tryckte på fel knapp haha


sool

sol idag :D:D
mathi & co hade projekarbete så dom fixade oss oxh fota sen åt jag elina och matilda glass på bredbar, sen hem till matilda och sen hem till mej och grilla och sova med henne. imorgon blir det dryg råbydag sen ska jag poppa musik och tjura!¨
blöt kyss mina hjärtan!


-

and if i ever loose my faith
whatever fait there is to loose?

sjkut mig jag hatar dig.


sööööndag

hejsan.
vaknade bredvid elina klockan 11 imrose, fortfarande astrött. aja vi gick upp och åt lite godis och kikade på nåt failprogram på sexan, sen hämtade pappa mig och lärde mig lite oregelbundna engelskaverb i bilen haha gulligt :). har nyss duschat och funderar på om jag ska väcka min bror och fråga om han vill sola med mig en stund innan jag ska börja plugga :)det var nåt mer jag skulle göra idag också.. juste situps! har fortfarande sveriges vätskebrist och dör snart haha!

aja OBSERVERA 9 1/2 timmar kvar på engleksa B kursen! har 3 sidor kvar att skriva plus att pappa ska läsa igenom allt.
och bilder går fortfarande inte att ladda upp !


kyss
kgg gsajfeusja!



aj

Helloooo
har ont i huvudet! undrar varför..
haha hoppas alla hade en jättetrevlig valborg iaf :D
sitter i min mjukisdress och dricker cola.  strax blire hem till elina och ha myskväll med henne och ews :) och såklart våra bästa vänner Ben & Jerry.

lägger inte lite bilder från igår, kýss
nehe det gick visst inte att göra det, får bli imorgon


RSS 2.0