måndag

hey!
altså jag måste ha sveriges fulaste naglar just nu! dom ska fixas efter att jag har skrivit klart :)

idag har jag tillochmed haft lite tur :O dagen började förstås med att jag försov mig men det räknar jag mer som rutin än otur nuförtiden.. i alla fall han jag och lilla torkel precis med bussen och första lektionen var inte lika tråkig som vanligt! sen hade vi massa fika kvar villket gjorde susen för sockerberoendet!

kom ihåg massa grejer så jag köpte ronjas hårinpackning OCH fixade en lapp till lisa. när vi slutade slingade jag elinis hår och jag fick inpackning och vågor i mitt :) tyvär såg jag ut som en boll med dom där vågorna... och tyvär fick tjejen syn på sig själv i bussrutan när hon gick av bussen och var bara tvungen att säga "MEN JAG SPYR!!!" högt för sig själv åt synen. tyvär stog det en tant på andra sidan bussen som såg lite rädd ut när jag gick förbi... vet inte om hon var rädd att jag skulle spy på henne eller att jag skulle få en psykutbrott eftersom jag pratade med mig själv. Aja kom hem vid 7 och fick syn på nåt viktväktarinspirertat trams på köksbordet så jag vände och gick upp och duschade istället.

nu ska jag leta upp lite kläder som elina ska låna imorgon och sen sätta på teven och se håkans bar med hyenan <3

puss och ha en trevlig kväll :)

you don´t know what you got till you missing it alot.

måste komma ihåg att ladda in nya låtar på min mobil VIKTIGT


torsdag och monstret

monstret lyder inte mig! det gör aldrig det och droppen var när den BET mig imorse bara för att jag råkade trampa på dens fot??? liksom dom där heffaklumpsfötterna borde tåla mer än så! Därför bestämde jag mej för att sätta saxen i den och göra den till åtlöje .... :)


                        



nu kanske den sätter sig när jag säger sitt och slutar tro att den äger stället! nya smeknamnet blir hyenan och jag varnar för att dricka nåt när den är på ingång för det kommer mest troligt ut genom näsan när man får syn på den. skulle nästan kunna tjäna pengar på den på typ "retard zoo" eller nåt (ja den är riktigt ful eftersom jag var noga med att fördärva hundens stolthet dvs svansen :))

och föresten så sydde vi i skolan idag!  värdelöst .

pusslovers

 


akta

hej bloggen
inte så konstigt att ingen läser när jag aldrig skriver ...
idag var min lillebror ledig så det sved lite att få gå upp själv men jag körde på toffs och ofixad så kunde sova rätt länge. på bussen så kom det in en ginger och chockade mig med sin fimp-lukt så jag höll på att svimma! sen sneglade jag lite mot hennes mobil när hon hade den uppe (eftersom att den var några nummer modernare än min) och såg att hon hade en död fågel som bakgrundsbild???? HJÄLP.

i skolan så tvingade min lärare mig att gå ned på stan och hämta ett papper på lunchen. Då trodde jag dagen skulle gå under men jag överlevde faktiskt. efter skolan vart det stan en stund och sen hem. när jag kom hem la jag fram ett prov som jag OBSERVERA: fick MVG på framför mamma och pappa som satt vid matbordet och sa "jag skulle väldigt väldigt gärna villa ha ett par nya converce" och det funkade så imorgon får jag dom :D nu hör jag mamma fråga pappa om han vet vart hennes nya lipsylsak är. det var en rosa burk som jag tyckte jag förtjänade ganska hårt :) man ska aldrig lägga rosa saker öppet sådär.. det befinner sig just nu i min jackficka kan jag tala om!

Nu ska jag duscha och städa mitt rum och sen tar jag med mig mobilen och kikar på halv åtta hos mig och håkans bar (tönt) Aja inte så intressant dag kanske, hejdå!

och juste. jag saknar matildaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh<333<33


RSS 2.0