stop this beat is killin´me !

hej bloggen :)
var hemma från skolan igår, skulle igentligen göra idrottsarbetet men blev inte så. på kvällen var jag med ews emmelie mikka och victor , vi kolla på  orphen (5e gången jag såg den på mindre än 2 veckor) och sen notebook. efter halva notebook somnade ewe och victor så jag och mikka pausade filmen och sprang över till henne och hämtade chips och choklad :)) sen gick vi tillbaka och möttes av ewes pappa som snarkade så porslinet höll på att spricka i soffan och jag överdriver inte. började iaf prassla och smaska med chipsen tills dom vaknade och tyckte vi var väldigt roliga... sen gick jag och mikka hem typ vid två :)

idag måste jag packa för åker med ellllzzz till sälen imorgon :D:D:D simone ville åka och simma och sola också så vi gör nog det när jag har packat klart :) och ikväll ska jag kika på a walk to remember med ewe och victor tror jag.

nyss ropade min pappa på min mamma som var i köket och ba "Kristin kolla det är ungdomar som får säga sin åsikt om föräldrar och vuxna i tidningen!!! tack GUD för att dom inte frågade elsah" efter det har han hittat på typ 24 olika sätt att irritera mig (som att t.ex sätta in brandvarnaren som har flippat och tjuter hela tiden i mitt rum.. och nej jag vet inte hur man stänger av den) men han gav mig ett nytt nagellack och ett minneskort igår så jag antar att han kan få hållas ettag till...  

lägger in lite bilder från sälen förra året :D
pussloversssss





akta vantarna !


hjärta





if i could melt your heart, we´d never be apart

give yourself to me


now my heart is broken, like the bottles on the floor

sjuk sjukare sjukast !

måste skriva en jättefin "dikt" eller va de nu är.

i never hold you but i feel you
you never spoke but i hear you
i never know you but i love you


your´e just like a pill...

instead of makin me better, you keep making me ill!
hej bloggi
tog nyss en tripp i kärsta med torren  och petra, vi träffade på en liten ryssunge så jag var tvungen att fråga om han ville bygga snögrottor med mig... dock sprang han för livet trots att jag sa att vi kunde göra massa tunnlar :o aja nu sitter vi i soffan och käkar tårta och ska se orphen :) väldigt mysigt. kommer nog snart bli dödsjuk igen är iprenen slutar verka så ska nog spedera resten av kvällen här i soffan! petra ska få måla mina naglar och så får vi inte missa halv åtta hos mig !!!
kul liv hahhaha jag längtar till sommaren :(
puss älsklingar ha en mysig kväll :*




i want your love and i want your revenge

holaaaaaa !
jag borde antagligen vara tyst eftersom min röst inte är okej! går inte så bra med det alltså.  iallafall jag och petrii ligger i soffan med superhöga toffsar och min brors supersizade mjukisbyxor och räknar ned till halv åtta hos mig :D har gjort massa te och tvingat pappa köpa halstabletter också. imorgon ska jag leka överambitiös och vara med på gympan utan röst och sen ska jag plötsligt bli ännu sjukare lagom till sista lektionen och naturprovet och "åka hem" jag kan ändå inget om energitramset så jag och petro köper pizza och tårta eftersom hon fyller år istället :D.

bara en och e halv timme kvar nu! mer hallonte  måste hämtas  , ha en jättebra kväll!
pussis




men med den taktiken, tror jag att du blir besviken

hejlovers!

jag har nog halsfluss men jag sjunger endå för låten är så bra ! har iallafall kollat på vampire diarys hela dagen heheh har även lyckats bråka med typ allt och alla och jag måste säga att livet är underbart alltså......

men risk för att låta som ett läskigt emo så stoppar vi där slänger in en dagens-lista och lovar att bli bättre på att blogga!

blöt kyss 

DAGENS VILL HA: singstar
DAGENS KLÄDSEL: svarta plychbyxor vitt linne med tryck och blå kofta
DAGENS FRISYR: toffs
DAGENS LÅT: kom
DAGENS PLANER: kolla mer på vampire diarys, ignorera läxorna, dricka te och frösöka att inte få fler utbrott
DAGENS SAKNAD: sommaren
DAGENS DUMMASTE: mamma och pappa
DAGENS MISSLYCKANDE: kärsta
DAGENS DROG: gråta
DAGENS KÖP: inget
DAGENS GODIS: choklad
DAGENS HUMÖR: galen


RSS 2.0