22.11

ellinor säger:
lets hamna i finkan=????

ingen är perfekt. men vissa är klockrena!
sov gott :*



 


 



engelska b

hej bloggen!
var tvungen att ta en paus fast jag inte får!!! gud var jag superduperångrar att jag valde engelska b!!! vet inte ens om jag har gjort rätt på hälften av uppgifterna! man skulle tydligen läsa tre böcker på engelska tyvär har jag bara läst typ fem böcker i hela mitt liv och ingen av dom är på engelska. så jag kom på den smarta idén att alla twilight böcker finns på både engelska och svenska. tyvär hann jag inte läsa den tredje så jag hoppade över "how did you feel about reading on english"-frågan och låtsades att jag inte fattade att man inte får ta en råsvensk bok som "i taket lyser stjärnorna" och göra om namnen lite engelskt så det ska verka som att man har läst på engelska :) man kan ju inte fatta allt eller hur?

nu håller jag på att skriva om J K Rowling, och jag kan tillägga att jag är totalt ointresserad av både henne och hennes sagor. Harry potterfilmerna såg jag bara för att alla andra gjorde det :) längtar asmycket till min nästa te-paus men nu måste jag väl fortsätta om jag ska bli klar innan fredag (OBS: deadline!!!!!)

peaceeeeeeee :*


huvudvärk

lyssnar på catch me och dööööööör av huvudvärk! ska tillbaka in till stan och berätta för rektorn och co vad våran klass tycker om skolan strax. SUCK är fan skapligt trött på den redan! hoppas jag och mitt huvud överlever :)
aja hörs imorgon, pusssss


Catch me

jag är för osmart för att fatta hur man lägger upp videos så det får bli en länk?
faailllll

http://www.youtube.com/watch?v=Wmgg7zIDcwU


?

vaknade av att jag inte kunde andas typ! polleN?! ringde pappa och frågade om han kunde hämta mig. så kom han såklart på den brillianta idén att vi skulle köpa donken innan vi åkte hem, kunde jag ju inte tacka nej till heheh.nu ska jag gå och tvätta bort sminket, har fan mascara på hela kinderna haha! helt galet igår så gick det med min pluggkväll! och fyfan vilka idioter det finns. aja får fortsätta plugga nu innan jag ska träna .



hahahaha det här är alla pollentabletter jag fick pappa att köpa! (nej det räckte inte med en...)



l8errrrrr :*




irri

fan vad jag hatar att det snöar i april!
och fan vad jag hatar att jag måste plugga exakt hela helgen.
och fan vad jobbigt det är att försöka bli smal.

allt för ikväll nu ska jag ut i regnet och härja. kyss


hjärta

hejsan!
det här börjar lika en misslyckad bantningsblogg men det känns bättre när jag skriver allt haha!
sov hos mathy som äntligen är hemma inatt :) vi köpte ben & jerrys tyvär... och åt resten till frukost imorse så blir inget onyttigt i helgen (kanske) har iaf nyss varit ute och sprungit och nu ska jag fortsätta med engelska b. shit vad duktig jag är idag faktiskt! skulle byta min klänning till en större storlek men det fanns inte så nu är det bara att banta tills jag kommer i den :O:O tufft!

skällde föresten ut en lärare för en ig-varning idag så han ringde pappa och pratade så jag slapp lämna in den (tur för jag hade ändå rivit sönder den) man kan ju säga att han tyckte det var ganska kul att kommentera det när jag kom hem ! dock var han inte förvånad, undrar varför... aja ska fundera på villen nagelacksfärg jag ska ta innan jag fortsätter med engelskan (hoppas ni antecknar)

bäst att sluta innan det spårar! en bild på kläningen iaf.
pussloverss :*

<3


02.47

god natt?

har hållt på med engelska B uppgifterna sen jag kom hem vid 9! kom på att jag hade skjutit upp dom aldeles för länge så nu har jag inget annat val än att göra klart ett års uppgifter på en vecka! colan har hållt mig vaken bra länge men nu börjar det spåra, hällde just ut ett glas över mig och börjar bli så trött så jag missar tangeterna... ska upp om typ 3 timmar också villket känns superbra!



sov gott :*


HAHAH

hahahahhahah min data har inte funkat på flera dagar för att den inte alddas när man sätter i sladden, men jag upptäckte nyss att det inte var så konstigt eftersom jag hade satt i dammsugarsladden istället för datasladden?



idiot


fuzzy

en viss blondin borde nog ta det lite lungt några helger nu!
bad day idag ska jag plugga sen träna, kuuuuuuuuuuul ....... inget godis heller





puss ha en trevlig söndag!


3

ååååååhhhhhh jobbig dag idag! fattar inte ens hur jag överlevde den... eller jo föresten det var för dom 350 kronorna i dricks dagen bjöd på! kom nyss in och håller på att missa halv 8 hos mig så måste skriva fort!

på lördag får vi åka och kolla på körslaget om vi vill, kan inte bestämma mig för om jag ska göra det eller festa... aja idag köpte tjejerna på salongen sjuuuukt mycket kakor som vad dödligt svåra att motstå men jag gjorde det!!!även allt godis som fanns. får se hur det blir med träningen idag alltså... tror onsdag får bli min vilodag.

menmen nu ska jag kila! ha en jättebra kväll , pussis <3




2 dagar utan socker

hej bloggen
tvingade mig själv att gå på karate-lektionen imorse fast jag var på noll karatehumör! sen fick jag en halv liter vatten över mig och efter det fick jag se en hemsk film på sammhället på kaniner som blev dödade! trevlig dag må jag säga..

men all snö är iaf typ borta nu så jag kunde ta min genväg hem från skolan idag !! och imorgon blir det ute-lunch , härligt! ska äta mat nu och sen blir det träning. och så har jag tänkt på en sak. hur i helvete lyckas min pappa dränka salladen i dressing varje gång. det är helt sjukt haha!

och justja har klarat 2 dagar utan socker nu!!

aja ni får ha en jätterevlig kväll. puss


sooool!

hejbabes!
det gick superbra igår och vi fick biljetter så vi kan åka och kolla på lördag! supergulliga var dom verkligen :)

dagen har spenderats ute på bredbar med elina lisa och en cola! äntligen är det sol i sverige!

jag höll mitt löfte om träningen också, imorse slängde jag bort allt onyttigt jag kunde hitta och jag har nyss varit ute och sprungit. det började väl inte sådär superbra eftersom jag skulle låna min lillebrors mobil och lyssna på radion medans jag sprang men den funkade inte så fick lyssna på gangster-rap hela vägen, USCH! dessutom fick jag ett skrapsår cbörjade blöda innan jag ens kommit fram till spåret. då var jag nära att vända men jag och min rosa jacka kom fram till slut, utan att stanna en enda gång!

får bli en bild från helgen , puss


god morgon!

ska snart dra till salongen men just nu sitter jag här med monstret och tar lite bilder. enjoy!















woho!!

hej bloggen!
sen sist jag skrev har jag faktiskt lyckats tappa bort ännu en mobil, (dock var den inte min)! kört mission blonde på elina och bestämt mig för att seriöst börja träna! igår var det fest och idag blir det stan och bio lite senare men först ska vi till grannarna och käka våfflor :) imorgon ska vi styla marie picassos team i körslaget, hoppas det går bra!!
jag & mathy som kommer hem snartttt :*

ha ha

pappa: elsah det satt nån SAMSUNG skiva i din dator...
elsah: PAPPA SÄG INTE ORDET SAMSUNG JAG BLIR FÖRKROSSADD!!!!!!!
pappa: ah justja....

5 timmar senare

elsah: varför låter datan sådär?
pappa: den läser av om det är nån skiva i den tror jag... du hade ju sin SAMSUNG där i.. samsung samsung samsung...

ha ha ha ha ha

sjuk

såklart att vdet inte räckte med att min älskling trillade i ån, tror ni inte jag blev sjuk också? antagligen av allt gråtande över mobilen.

jag låter som kalleanka ungefär så funderar lite på att ställa upp i talang 2010.. älskar sånahär feberdrömmar också, inatt jagade 3 röda ormar mig för att jag släppte ut en kanin ur sin bur :o aja har hittat extrastarka piller som man bara får ta en halv av (OBS funkar extra bra om man tar 2) och så har jag tagit alla vitaminpiller jag kunde hitta!

eftersom jag varken har internet eller mobil (dvs inga störningsmoment) tänkte jag att jag kunde använda dagen till att plugga och vänta på at bli frisk! en sen kom jag på att jag behöver internet till att plugga så jag åkte till mormor och intog hennes källare med dator, följde med pappa till maxi och hälla en stund först och övertalade hono,m att köpa en ny tröja till mig :) nu sitter jag iaf här nere i källaren och ska snart börja plugga.. mormor vill inte komma för nära mig eftersom jag antagligen är en storsmittorisk haha! men jag älskar den här källaren...
älskar att klockan ovanför mig visar på kvart i fem fast klockan är tio i 4
älskar att det är tusen bebisbilder på mig torkel och mina kusioner överallt...
älskar att det finns mer presentpapper än räkningar i skrivbordslådorna...
älskar att prislapppen sitter kvar på den stora stereon med högtalare som antagligen skulle göra mer nyaa i mitt rum än vad den gör här...
men mest älskar jag att mormor håller på med fika till mig och snart kommer vbryta mig i mitt "pluggande"

pusslovers


otur

jag tror att någon väldigt stark gud måste hata mig väldigt mycket.. det här kanske blir det konstigaste blogginlägget i historien men det är faktiskt inget aprilskämt utan helt sant! det går inte att ha mer otur än mig helt enkelt.

det hela började med att jag inte hittade headsetet till min mobil och skyllde på min bror (nu vet jag att det var jag själv som för en gångs skull hade varit duktig och lagt det på sin plats)

eftersom jag inte är världens mognaste tjej så kunde jag inte låta bli att ge igen utan tog hans älskade fred perry sko och gömde den... då blev han såklart galen och tog min mobil som jag dumt nog inte hade koll på. sen försökte jag få tillbaka den och vi hoppar över detaljerna där för att inte skrämma någon. det slutade iallafall med att jag slog huvudet hårt i en skåplucka, fick en bula och missade bussen medan min bror hann med den.

självklart får tjejen för sig att hon ska gå till skolan. Dummaste idén nånsin. men jag hann iallafall gå typ 3kilometer ända till en bro som går över en å. när jag gick på bron ( såklart EXAKT mitt på bron som va typ 10 meter av alla meter jag hde gått) så började slaget i huvet kännas så jag började se bron typ 4 gånger och ramlade... och klart som fan att mobilen trillade rakt ned i vattnet (och ja det var den mobilen jag fick i julklapp fast jag igentligen aldrig mer skulle få en ny mobil, och ja nu får jag ha den fula gamla nokian igen) :):):) sen minns jag inget mer men jag vaknade iallafall bredvid bron med ett stort skrapsår på kinden.

jag hade väl överlevt lite bättre utan mobilen om det inte hade varit så perfekt tajming så nån idiot bestämde sig för att dra om bredbandsledningarna just precis nu så vi inte har nåt internet på 3 veckor!

och det hade inte blivit lika många dagar utan mobilen om det inte var långfredag och massa röda påsktramsdagar så det kommer ta en halv evighet innan mitt nya simkort kommer!

RIP lilla rosa <3<3<3<3 nu ger jag upp rosa mobiler (och mobiler som är mindre än 5 år gamla) , det är helt enkelt intemeningen att jag ska ha såna.





 


RSS 2.0