siicckkkkk

okej jag sitter inne under ett täcke med te och mössa oh vantar och jag FRYSER?
idag vaknade jag brevid eve, sen följde jag och lollo henne en bit och sen gick jag hem och fixade mig och åke till stan :) har tyvär inga pengar till nånting så fråga mig inte varför. senare kollade vi på hockey och nu är jag hemma igen.

aja snart ska jag nog ut om jag orkar.

elsah säger:
nu ska jag ta minst 3 alvedon och gå ut och röka minst 3 cigg och sen ska jag härja ikärsta minst 3 timmar, efter det filmkväll med exakt 3 filmer. och imorgon klockan 3. då lovar jag att jag är frisk :D

och om det funkar?

det visar sig elina!


haha!

är du döv?
nej jag hörde inte?

S V E R I G E

hemma igen!!!
kom hem vid 3 inatt och sprang in till min sovade bror med toblerone haha!
nu är ingen hemma coh alla är i skolan så jag är lite uttråkad men ska snart åka in till stan och köpa nytt smink med simone :) sen blir det maxi med pappa och torre (OM jag ska ha glass), och sedan hem och träffa ewi.

nej nu ska jag brottas med lollo!
puss och puss sverige (k)


torsdag

vad gör kastrullen i badkaret?
- vet inte jag skulle laga mat :)




jag kan inte hitta locket till min sanfransisco-jucie!
irriterande.

PÅ TISDAG ÅKER VI HEM HIHIHI jag saknar er i sverige mest i världen, tillochmed min lillebror som tyckte det skulle bli SÅ skönt att slippa mig. hoppas han har ändrat sig :) har inget att göra nu eftersom elina jobbar och jag börjar inte förän om 2 timmar så jag lyssnar på idol 2005 (?!) ikväll blir det pizza här i lägenheten med elina och keyla och imorgon är det näst sista dagen på Narybu. lite sorgligt men jag hoppas vi kommer tillbaka nångång!

och justja, jag längtar till måndag :))))))))))))))))))
så har jag färgat håret också !

puss puss puss.


fredag

hej sverige!
bara så ni vet hoppas jag det regnar :)
iallafall. dagen började underbart med att jag försov mig och fick sminka mig och leta upp alla kläder i mörkret (eftersom elina sov) på bara tio minuter. frukost fick bli en supernyttig körsbärsklubba påväg till salongen. det var 2 kunder idag, en japanees straightening och en slingor, anars tvingade jag tjejerna att äta lakrits och läste skvallertidningar på spanska... vid tre fick jag sluta och gick hemåt, men tror ni inte jag kommer på att jag har glömt nycklarna när jag står utanför dörren eller? jo precis. så det var bara att vända (och jag kan tillägga att det inte är första gången det här händer) nu har jag iallafall lyckats komma hem och undvika jobbigt grann-snack. nyss har jag tvättat OBSERVERA. jag kanske ska diska snart. OBSERVERA IGEN! men vi får se hur det blir med den saken, kanske borde eftersom att elina alltid lagar mat, men det kan ju också bero på att hon inte litar på min kocktalang. det gör hon rätt i.

aja nu orkar jag inte skriva mer, men jag saknar er i sverige och hoppas att ni inte har glömt mig :)
PEACE LOVE AND ICECREAM!



 


RSS 2.0